LA NOSTRA SETMANA

Alejandro Viatela - Setmana del 21 al 27 de Novembre 
En si no va passar res especialment dilluns, excepte que un cop més, vam enfadar la Sara en música. L'endemà (dimarts) no va passar gaire, però, tot i així vaig poder gaudir molt el dia. Dimecres va ser genial conèixer la meva fillola, Chloe, la qual és monisima i per la tarda vam fer educació física en la qual em vaig posar molt content perquè el meu millor amic Marc va aconseguir el paper que volia, el de Simba. Dijous va estar bé excepte perquè em vaig donar un cop al canell contra una escala de pedra. Finalment divendres vam anar a informàtica i li vaig guanyar Marc en un Kahoot i després a la tarda no va passar res en especial. 
I aquesta és la meva setmana, adéu.

Gràcies, Alejandro, per escriure el text. Espero  que aquesta setmana, a l'hora de música, tingueu una actitud més responsable, estic segura que ho aconseguireu perquè sou molt, molt capaços de fer-ho i m'ho demostreu moltes vegades!
D'altra banda, us comparteixo les fotografies de la trobada amb els vostres fillols i filloles (les persones que no vau poder venir us penjaré les fotografies la setmana vinent). 
_________________________________________________________________________________

Aquesta setmana hem començat amb 3 proves el dilluns, tambe vem anar d'excursio a el museu de ciencia i tecnologia macnatec que em va agradar molt, vem aprendre moltes cosas molt "chulas."

Ha sigut una setmana molt chula, m'ha agradat moltisim.

Aquí tenim les fotografies de la sortida!

FOTOGRAFIES!

_________________________________________________________________________

Setmana del 24 al 28 de Novembre

Text escrit per Paula Viatela

Aquesta setmana l'hem començat normal, però a mesura que avançava hem treballat les típiques celebracions d'octubre: Tots Sants, Halloween i sobretot, la Castanyada. Hem celebrat, com cada any, el concurs de moniatos disfressats que, de cicle superior, ha guanyat la Sofia amb el seu moniato disfressat de calavera. Divendres també hem fet un esmorzar de tardor i després de tornar a la classe, hem fet petits monstres amb rotllos de paper higiènic. A la tarda hem gaudit d'un petit monòleg del "Marrameu" i hem ballat al pati. I per últim el túnel del terror organitzat per l'AMPA, jo mateixa he participat i ha estat genial, una experiència que no oblidaré en gaire temps. I aquesta ha estat la nostra setmana que acabarem amb 4 dies de festa per descansar de tantes experiències, adéu. 

Us comparteixo algunes fotos dels treballs que vam fer per Tots Sants. A la pàgina web de l'escola també trobareu fotografies de la castanyada!
_________________________________________________________________________________

 Gràcies Daniel! 

És cert que començar a dividir per dues xifres no resulta gens senzill... la Gala ha trobat aquest vídeo que us pot recordar a casa com fer-ho!2 comentaris:

  1. Aquesta setmana ha anat tot bé però les divisions de dos xifres an sigut difícils per mi perquè no me enrecordava per això ha sigut la part difícil per mi, però lo demés tot bé.

    ResponElimina
  2. Aquesta setmana hem començat amb 3 proves el dilluns, tambe vem anar d'excursio a el museu de ciencia i tecnologia macnatec que em ca agradar molt vem aprendre moltes cosas molt chulas.Ha sigut una setmana molt chula m'agradat moltisim.

    ResponElimina