diumenge, 1 de novembre de 2020

HEM CELEBRAT LA CASTANYADA!

 

CASTANYADA 2021

Aquest curs també hem volgut celebrar la festa de la Castanyada però...amb alguns canvis!

Durant tot el dia hem estat fent activitats relacionades amb aquesta festivitat. Hem vist un Power Point on hem escoltat La Tardor de Vivaldi tot mirant paisatges de tardor. Hem llegit una informació sobre Tot Sants i després hem parlat del culte als nostres morts, hem escoltat la Rumba de les Castanyes i...hem vist la pel·lícula Coco.

A l'hora d'esmorzar cadascú de nosaltres hem portat alguna cosa típica d'aquesta època: castanyes, panellets, ametlles, pinyons, mandarines, raïm,... Això sí, no ho hem pogut compartir tal i com fèiem altres anys. 

A la tarda ens ho hem passat d'allò més bé pintant-nos la cara com el Miguel de la pel·lícula Coco! Hem quedat súper bé!!

No ens volem oblidar de comentar-vos que també ens hem divertit molt disfressant els nostres moniatos. Com cada any l'AMPA ha organitzat l'activitat de disfressar moniatos. Aquest curs ha estat una mica diferent ja que no s'ha pogut fer el concurs, però és igual!! Aquesta vegada el regal ha estat per tota la classe. Hem rebut un joc!

A continuació us deixem un recull de fotografies (heu de clicar l'enllaç 👇)

RECULL FOTOGRAFIES


I també hem fet un petit vídeo amb les fotografies, esperem que us agradi! (heu de clicar l'enllaç 👇)

VÍDEO CASTANYADA

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada