RECOMANATS


LA MARINA ENS VE A VEURE!

El passat divendres dia 10 de Març, la Marina Viñas, voluntària de la ONG Amics del Nepal va venir a l’escola Mestre Pla de Castellar del Vallès. Aquest any ens hem enviat e-mails amb els nens i nenes de Bimphedi, així que ens va agradar molt que en pogués venir a veure.
Ens vam trobar a la Biblioteca on ens va explicar el dia a dia de la vida al Nepal (què mengen, on dormen, com és l’escola, a què juguen, les festes i tradicions...) i la seva experiència allà com a voluntària.  Va portar un Power Point i també vam veure dos vídeos: un on es veia la vida a l’orfenat de Bimphedi i un altre on es veia una cançó/dansa nepalí.
Finalment li vam poder fer preguntes de molts temes diferents i ens vam fer una fotografia.
La seva visita ens va semblar molt interessant perquè hem pogut conèixer altres maneres de viure i també ens ha explicat què vol dir ser voluntaris. A alguns de nosaltres ens ha agradat aquesta idea i ens agradaria poder viatjar a Nepal i fer de voluntaris algun dia.
Moltes gràcies per visitar-nos !
Un vídeo per a reflexionar!
No ens hem de posar mai límits!

Us enllacem una notícia que parla d'un concurs de curtmetratges de Castellar. Sabem que us agrada molt fer pel·lícules, dins de la notícia hi ha un enllaç on hi ha les bases del concurs. Si us animeu a participar recordeu que SEMPRE ho heu de comunicar a la vostra família...fins i tot, potser us podeu animar a fer un curtmetratge tots els membres de la família, pot ser molt divertit!

Concurs de CurtmetratgesEn aquest link teniu el vídeo del que ens va parlar el Mosso d'Esquadra:Hola  a tots! Aquí teniu l'enllaç per poder veure el blog d'Amics del Nepal. Allà podreu veure el text que ha fet la Marina explican la festa Dashain. 


PER A REFLEXIONAR!


PER A CONÈIXER EL MÓN QUE ENS ENVOLTA!

Els camins per anar a escola


7 comentaris:

 1. es piedra papel tijera, ho sembla

  ResponElimina
 2. podrieu penjar els cormetratges aquells de terror que vam veure el 28-10-2016?

  ResponElimina
 3. Podrías buscar enigmes mes rebuscat

  ResponElimina
 4. Els camins per anar a l'escola esten molt chules les fotos

  ResponElimina
 5. me encanta aquets videos
  on son les fotos de la excursio

  ResponElimina
 6. un, dos, tres pedra ,paper ,tisora, un ,dos, tres ya

  ResponElimina
 7. HOLA PENGAREU EL VIDIOS DE L'ORFANAT EL DE EL JUAN PETIT COM BALLA I EL DE ELLS: EL SEU EL QUE ENS EM DAPRENDRE NOSALTRES I EL DE ELLS BALLAN EL JUAN PETIT COM BALLA.

  ResponElimina