divendres, 19 de juny de 2020

ARA SÍ! JA HEM ARRIBAT AL FINAL DE CURS!


Estimades i estimats noies i nois de sisè 👋👋
ara sí, ja hem arribat al final. Acomiadar-se no és mai fàcil però també ens fa valorar tot el que hem viscut i compartit. En aquest cas, ara més que mai, desitjem que aquest sigui, no un comiat, sinó un FINS AVIAT o FINS DESPRÉS!

Avui us volem compartir, els links dels deures d'estiu i també tots els vídeos i altres sorpreses que hem pogut veure a l'escola (una abraçada especial per a tots aquells/es que no heu pogut venir aquests dies).


TASCA OBLIGATÒRIA QUE HAUREU DE PORTAR A L'INSTITUT!

Haureu de llegir un llibre i realitzar la fitxa que trobareu a continuació. Tal com indica el títol d'aquest apartat és obligatori:PROPOSTES DE LINKS D'APRENENTATGE!

Us proposem que tafanegeu tots els links que us posem a continuació i que cada dia feu activitats. Feu-vos un horari i treballeu totes les assignatures, com veieu, us hem posat una mica de tot.
VÍDEO - MATILDA!

Aquí teniu el vídeo que hem fet amb molt d'amor i esforç amb les vostres interpretacions i la nostra versió especial de MATILDA!ÁLBUM DE DEDICATÒRIES
Aquí teniu la revista virtual amb les vostres dedicatòries!


VÍDEOS DELS NOSTRES FILLOLS I FILLOLES!

I ALTRES TASQUES IMPORTANTS A FER!


Llegiu molt, feu manualitats, sortiu amb els amics i amigues, gaudiu de la família, aneu a la platja, a la piscina, balleu, canteu, i sobretot...SIGUEU FELIÇOS!!


Us volem donar les gràcies per tot l'esforç i per tot el que heu treballat  durant aquests mesos de confinament.

Ha estat un plaer ser les vostres mestres, també durant el confinament. Hem aprés noves maneres de treballar i de comunicar-nos. Tot i que ens haguès agradat acabar el curs d'una altra manera, estem contentes d'haver-lo acabat amb tots i totes vosaltres.

Us estimem molt i desitgem que la Vida sigui generosa amb vosaltres! 💖


Abraçades i petons mil!


       Glòria, Ramona i tot l'equip de mestres del Cicle Superior

Cap comentari:

Publica un comentari